hotel TjechiŽ hotel Accomodaties Hotel Tsjechie
Wellness Hotel Relax Centrum
Tjechie Tsjechie

winter tjechie vacanties  TsjechiŽ TsjechiŽ

 

Hotel accomodaties tsjechisch Izergebergte Reuzengebergte, Tsjechie, tjechie - TsjechiŽ vakantie, vlak bij Praag. .
Onze accomodaties staan Jablonec nad Nisou - Tsjechie, 10 km ten oosten van Liberec en 30 km ten zuidoosten van het drielandenpunt Duitsland - Polen - TsjechiŽ, in het Izergebergte.

U vindt hier ideale omstandigheden voor toerisme en sport. De omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen (goed aangegeven routes), tochten met de mountainbike of gezellig toeren met de auto, genietend van een heel afwisselend berglandschap. In de winter kunt u volop genieten van zowel alpineskiŽn als langlaufen (skiliften en de langlauf magistrale).
Zwemmen kunt u direct in Jablonec - grote stuwmeer, of in het moderne subtropisch zwemparadijs Babylon in Liberec met grote waterglijbanen, trechter, bubbelbaden, zonnehemels en sauna. Binnen een straal van circa 20 kilometer zijn een groot aantal interessante excursies te maken naar bijvoorbeeld het Boheemsparadijs, het Reuzengebergte, watervallen, druipsteengrotten, indrukwekkende rotspartijen, kastelen, historische steden, glasfabrieken, musea enz. Ook een bezoek aan Praag op circa 60 min. mag op uw agenda niet ontbreken. Wij geven u graag tips voor een afwisselende vakantie. In de gastenmap die onze gasten op de kamers aantreffen staan een groot aantal suggesties met achtergrond informatie.

TOPlist - statistiky