SPA Wellness szálloda Cseh Köztársaság.

Jablonec nad Nisou. Észak Csehország.

wellness termálfürdők wellness anti stressz relax

SPA Wellness hotel - szálloda- Cseh Köztársaság.

Shiatsu, program wellness, anti stressz relax.

relax - centrumaA relaxáció, pihenés centruma, a lélek számára gyógyfürdő, az idegekre viszont valóságosan balzsam szerűen hat.
Anti stressz program.

 

Shiatsu wellness, relaxáció. Program wellness, aniti - stressz relax.

Hölgyek számára lymfodrenázs, narancsbőr-celulitis.


Észak Csehország, Csehország, Cseh Köztársaság A relaxáció, pihenés centruma, a lélek számára gyógyfürdő, az idegekre viszont valóságosan balzsam szerűen hat. A turisztika, utazás, látogatás, kirándulás, üdülés, elszállásolás, egy egész hét, üdülés családoknak, és magányosoknak.A Krkonose, és a Jizerai hegyek egy órányi utazásra találhatóak Prága északra a fővárostól.

35 kilóméteres körzetben gyönyörű várakat, kastélyokat, a 13. századból származó várromokat, gótika, barokkó, és reneszánsz. Üveg, és bizsutéria múzeuma, galériák, állatkert, botanikus kert.Nemzeti park, védett területnek nyilvánított Cseh paradicsom, sziklavárosok, cseppkőbarlangok.Gyönyörű természet, strandolási lehetőség a víztároló mellett, úszómedence.A lovaglást kedvelők, tapasztalt, kezdő, és gyermekek számára lehetőség adódik a természet szépségeinek felfedezése lóháton.Kijelölt útvonalak a nyári turisztika kedvelői számára, hegyek.Télen síelés, lesiklópályák, és sífutópályák.

Kívánság, és igénylés esetén kirándulást szervezünk autóbusszal Prágá, természetesen az Ön nyelvén beszélő idegenvezetővel.A kastélyok, várak, és az üveggyár meglátogatása lehetséges.


A gyógyfürdők programokat
, különféle procedúrákat, és stresszet eltávolítani segítő ellátást kínálják fel, melyek segítenek a belső egyensúly eléréséhez, és a nyugalomérzet elősegítéséhez.Termálfürdők, relaxáció, masszázs, pakolások, lymfodrenázs. Hydromasszázs fürdők, relaxációs fürdők, gyógynövény, tőzeg, só, meleg. Száraz szauna, szolárium.Fűtött pakolások, pakolás tőzeggel – és gyógyiszappal, melyek kedvezően hatnak hát, és ízületi bántalmak, fájdalmak esetén, továbbá depresszió, idegesség, lelki kimerültség, és álmatlanság ellen is.

Hölgyek számára ajálnjuk a súlyfelesleg eltávolítását elősegítő procedúrákat, lymfodrenázs, zsírok eltávolítását, testformálást, és a narancsbőr (celulitis, celulita) kialakulása ellen.A pulzusos magnetikus gyógymód, oxigénes gyógymód, szén – dioxidos pakolás.

Kirándulás Karácsonykor, és Szilveszterkor.

Az ár egy személyre/éjszaka, ágy, reggeli: 700,- CZK (27,- €)
- vacsora, cseh ételek, italok: 900,- CZK (35,- €)
A repülőtérről utazhatnak szállodai autóval, vagy pedig a nyilvános forgalmat biztosító autóbusszal. Ár: 130,- €.

Az Ön anyanyelve a levelezés vezetése okából kifolyólag: deutsch, english.

Termální lázně


Our Spa and Wellness treatments:
Heated Body Wraps
Dry Carbon Dioxide Bath
Manual and Air Press Lymphatic Drainage
Oxygen Therapy at Atmospheric Pressure
Magnetotherapy
Shiatsu
Whole body cryotherapy

Program: DEUTSCH - ENGLISH
Price-list: DEUTSCH - ENGLISH
Tips for trips


Lymphdrainage


Write us a letter: Contact

relax a kastélyok wellness - anti stressz  termálfürdők a kastélyok


www.relaxace.com © 2009